ENTRA IN TALENT GARDEN
it

TAG Summer Card – Tirana

770x767xtag-summer-offfer-orange.png.pagespeed.ic.MYtU6fmoUU

Do të të pëlqente të punoje por pa qenë nevoja që të hiqje dorë nga udhëtimet gjatë verës? Talent Garden ka krijuar një ofertë speciale për ty: nga Qershori në Shtator mund të kesh akses të pakufizuar tek kampuset tona nëpër Europë.

TAG Summer Card të lejon akses të pakufizuar 24/7 në të gjithë hapësirat me dizajn ekskluziv të rrjetit tonë dhe të mundëson hyrjen e pjesëmarrjen në komunitetin tonë të kreativëve dhe profesionistëve të botës dixhitale.

Si më poshtë detajet:

  • Akses 24/7
  • Wifi, zona relaks, salla mbledhjesh dhe gjithë shërbimet e tjera të përfshira
  • Oferta të partnerëve: Google, Microsoft Bizspark, Zendesk e shumë të tjerë
  • Akses në eventet e TAG
  • Ulje çmimesh për pjesëmarrje në eventet ndërkombëtare më të rëndësishme
  • Akses në gjithë rrjetin përmes platformës së brendshme informuese

Udhëto dhe puno për vetëm 500 euro nga 1 Qershori në 15 Shtator 2015.

Për të bërë një vizitë tek ne na kontakto në adresën: tirana@talentgarden.org

Entra in Talent Garden
Il mio indirizzo di email è
Vorrei
Di
Aggiungo che…